Dovlecei pane


Azi m-am gandit sa fac niste dovlecei pane ptr k imi era la nebunie pofta..:D

Reteta mea este km asa:

-3 oua

-1 dovlecel

-faina

-sare

Din oua, faina si sare se pregateste o compozitie ca cea pentru snitele.

Dovleceii se spala si se taie in rondele. Rondelele de dovlecel se trec prin faina sau pesmet pentru a prelua din sucul pe care acestea le lasa, se inmoaie in amestecul de ou si faina si se pun imediat in uleiul incins. 
Dovleceii pane se rumenesc pe ambele parti, apoi se scot si se pun la scurs pe o laveta, pentru a indeparta excesul de grasime.
Reteta de dovleceii pane care pot fi serviti ca garnitura la fripturi sau presarati cu cascaval, la sandwich-uri etc.Eu i-am papat cu cartofi prajiti sh cu rosii..:D

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu