Pizza cu mezeluri

Ptr aluat:200g branza telemea desarata,200g faina,200g unt sau margarina,sare(daca este cazul);

Ptr umplutura:3 linguri sos bechamel,200 g sunca,200 g costita,1 kg rosii,2 oua,100 g cascaval,50 g unt sau margarina,1 legatura cimbru.

Ptr prepararea aluatului,branza telemea se rade prin razatoarea mica,se amesteca cu untul si faina,se framanta bine si se face un aluat care se pune la gheatza o ora.Se intinde apoi intr-o tava rotunda unsa,tapetind si marginile tavii.Se inteapa aluatul cu furculitza din loc in loc si se pune la cuptor,la foc iute.Se coace pe jumatate,apoi se scoate si se pune umplutura dindu-se din nou la foc pana deasupra prinde o culoare ruginie.Sunca si costita  se taie in bucatele,carnatii in felii subtiri si se includ in sosul bechamel.Ouale batute vine de asemenea.Aceasta compozitie se pune peste foaia pe jumatate coapta.Se presara cimbru si felii de rosii taiate f subtiri.Pe deasupra se pune cascavalul ras si bucatele de unt si se da la cuptor sa se rumeneasca.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu