Punch de piersici

Ingrediente reteta
8 piersici 12 cl lichior de piersici 2 linguri zahăr 1 spirala de lămâie 1 sticla vin alb sec 2 sticle vin spumant demisec
Mod de preparare (timp estimat: 2 h, complexitate: redusa)
Spală piersicile, curăță-le de pieliță și taie-le în bucăți mici. Pune-le împreună cu lichiorul de piersici și spirala de lămâie în vasul de punci. Presară zahărul deasupra și toarnă jumătate din sticla de vin. Acoperă vasul și pune-l la rece timp de cel puțin o oră. Înainte de servire, toarnă în vas și restul vinului și ambele sticle de vin spumant demisec.
Mod de servire
Aseaza pe marginea bolului de punch cateva feliute de piersica. Acestea vor putea fi servite de invitati odata cu punch-ul in sine.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu